Kapcsolat

 

Elérhetőség

 

Eötvös Loránd Tudományegyetem,

Pedagógiai és Pszichológiai Kar,

ELTE Babalabor

 

Címünk: 1064 Budapest, Izabella utca 46.

E-mail cím: babalabor@ppk.elte.hu

Telefonszám: (+36) 30 806 3000/5654

Mobilszám: +36 30 083 9361

 

 

A labor megközelítése:

 

Tömegközlekedéssel:

A 76-os, és a 73-as troli jár az Izabella utcában (megállók: Izabella utca / Király utca megálló mindkét irányból) (3 perc séta). A Jászai Mari tér (76), illetve az Arany János utca (73) felől érkezve a troliról leszállva jobbra, a zebrán és a Szófia utca kereszteződésen túl található az épületünk. A Keleti pályaudvar (76, 73) felől érkezve a leszállás után a Király utca sarkán található zebráig kell sétálni, s ott átmenni a túloldalra. Innen jobbra, a Szófia utca kereszteződés után található az épületünk.

 
Az Andrássy út felől is könnyedén megközelíthető laborunk, 105-ös busszal, vagy a kisföldalattival (M1) (5 perc séta). Mindkét esetben és mindkét irányból a Vörösmarty utca (Bábszínház) megállónál szükséges leszállni, s elsétálni az Andrássy út / Izabella utca kereszteződésig, majd a 46-os számig az Izabella utcában.
 
Ezek mellett a Nagykörúthoz is közel van laborunk; a 4-6-os villamos Király utcai, illetve Oktogon megállóitól egyenlő távolságra (nagyjából 10 perc séta). A Király utcai megálló esetén a körúttól kifelé, az Izabella sarkáig szükséges elsétálni (5. sarok). Az Oktogon felől érkezve szintén a körúttól kifelé, az Andrássy út páratlan oldalán érdemes sétálni, egészen az Izabella utcáig (4. keresztutca).

 

Autóval:

Sajnos parkolót nem tudunk biztosítani, ám a Szófia utcában, illetve a Hunyadi téren gyakran találhatóak szabad parkolóhelyek.

Az épületen belül:

Laborunk az ELTE PPK Izabella utcai épületének 5. emeletén található. A portán vendégkártyát szükséges igényelni. A bejárattól egyenesen, majd balra egy lift segítségével könnyedén fel lehet jutni az 5. emeletre. Az ötödik emeleten feliratok segítik az eligazodást; laborunk a folyosók végén, a tűzajtót követő szakaszon működik.